image
Beretning fra Wilhelmsburg Insellauf 2023
Som det sig høre og bør, så er her en lille beretning fra det 42-tyvende Internationaler Wilhelmsburg Insellauf 2023.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Read more
image
Tórshavn Marathon 2023 - En beretning

Tórshavn Marathon, 4. juni 2023

 

Her kommer en lang fortælling om en fantastisk tur og et udfordrende løb på Færøerne – det er svært at begrænse sig og vi har forskellige tanker og oplevelser, som vi gerne vil fortælle om😊

 

Read more
image
Beretning fra Wilhelmsburg Insellauf 2023
Som det sig høre og bør, så er her en lille beretning fra det 42-tyvende Internationaler Wilhelmsburg Insellauf 2023.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Read more
image
LLM marathon Cannonball 2021

Marathon Cannonball fra Langeskovhallen søndag den 16. maj kl. 09.00 og 10.00

 

Read more
image
Gunner takker af efter 26 år som formand

En æra er slut. Langeskov Løb & Motions formand gennem de sidste 26 år takkede af på årets generalforsamling.

Det var efter Gunner Sørensens eget ønske, at 2020 blev året hvor hans virke som formand skulle ende.

 

 

Read more
image
Kalkmineløbet 2019 - Annas beretning

Beretning om mit første ultraløb

Kalkmineløbet 2019 – Badman 52,7 km

Det var en udfordring at løbe 52,7 km (som faktisk blev til 54 km på mit ur).

Hvordan forbereder man sig på det? Det var min første gang, så jeg vidste ikke rigtig. Jeg havde ikke givet mig tid til at søge på nettet efter programmer eller gode råd, men forberedte mig ved at følge et af mine tidligere maratonprogrammer og så blot forlænge de lange ture med op til 10 km. Det tænkte jeg burde række, da det trods alt kun var 10 km længere end maraton. 

Read more
image
Aflyst - Langeskov Løb & Motion Nytårsløb 2019

I snart mange år, har det været tradition at Langeskov Løb & Motion har afholdt sit nytårsløb i første del af Januar. I 2019 er vi desværre nød til at aflyse det grundet udfordringer med de lokaler vi normalt har brugt.

Vi forventer at det vil være muligt at gennemføre løbet igen i 2020

 

image
Coopertest Januar 2018

Efter den gode oplevelse, hvad angår Coopertest, ved vores generalforsamling sidste år, ja så kunne der jo lige så godt gøres en tradition ud af det. Så også i år var der en flok friske løbere der stille sig klar ved startstregen ved rundstrækningen i Rønninge. Var vi så gode? Tryk på "Read More" for fortsættelsen...

Read more
image
Langeskov Løb & Motion Nytårsløb

Langeskov Løb & Motion Indbyder til sit traditionsrige Nytårsløb - 4,6 km / 7,6 km lørdag den 13. januar 2018 kl. 14.00 ved Langeskovhallerne

Ved Nytårsløbet har alle lige gode chancer for at vinde, uanset om man er løber, stavgænger eller bare har lyst til at gå en tur i den friske januarluft.

Read more
image
Hamburg Marathon 2017

En lille, men udsøgt flok LLM'er, var en tur i Tuskland for at prøve kræfter med Hamburg Marathon. Det kom der en masse indtryk, glæder og sorger ud af. Tryk på "Read More" for fortsættelsen...

Read more
image
Coopertest Januar 2017

Hvad er bedre optakt til generalforsamlingen end at prøve sin form af? Det gjorde en frisk flok LLM'er på en mørk tirsdag aften i januar. Hvordan var formen så? Tryk på "Read More" for fortsættelsen...

Read more
image
LLM Nytårsløb 2017 - Resultat

På en dag hvor der var stor aktivitet ved Langeskovhallerne afviklede Langeskov Løb & Motion endnu en gang sit nytårsløb. Nytårsløbet i LLM er som bekendt en konkurrence i at gætte sin egen løbstid på to ruter, enten 4,6 eller 7,6 km. Vinderen er den der kommer tættest på sit eget gæt.

Read more
image
Løbsrapport DHL-Stafet 2016

Det er efterhånden blevet en tradition at Langeskov Løb & Motion deltager i DHL-Staffetten i Odense. Ud over at kunne afprøve egne evner på den 5,1 km lange rute, så giver det også mulighed for at hygge sig sammen under den blå himmel. Klubben stillede i år med fire hold, som vi har gjort i de forgangne år også.

Tryk på "læs mere" for beretningen fra løbet.

Read more
image
En LLM'er på Triathlon-afveje

Kerteminde Tri Klub arrangerede et Triathlonstævne på både 1/4 og 1/2 jermandsdistance søndag den 19/6-2016. LLM havde en enkelt deltager med i feltet, og hvilken en. Steen Christiansen var med på et stafethold, hvor han skulle stå for både cykling og svømning. Når man er 70+, så kan det være en mundfuld, men gad vide om det også var det?

 Tryk på "Read More" for fortsættelsen...

Read more
image
Løbsrapport DHL-Stafet 2016

Det er efterhånden blevet en tradition at Langeskov Løb & Motion deltager i DHL-Staffetten i Odense. Ud over at kunne afprøve egne evner på den 5,1 km lange rute, så giver det også mulighed for at hygge sig sammen under den blå himmel. Klubben stillede i år med fire hold, som vi har gjort i de forgangne år også.

Tryk på "læs mere" for beretningen fra løbet.

Read more
image
Afslutning DGI Cross 2015/2016

Årets sidste afdeling af DGI Fyn Cross serie blev afviklet i Glamsbjerg. En eksklusiv skare af LLM'er deltog i arrangementet og det kom der nogle gode placeringer ud af.

 Tryk på "Read More" for fortsættelsen...

Read more
image
Coopertest Marts 2016

Så har en flok løbere fra LLM endnu en gang afprøvet formen med en Coopertest. I lighed med sidste gang foregik det rundt om den gamle del af Rønninge, og med kirken som start/mål.

 Tryk på "Read More" for fortsættelsen...

Read more
image
Generalforsamling 2016

Tirsdag den 26. januar 2016 blev der afholdt den årlige generalforsamling i Langeskov Løb og Motion. Der blev valgt en ny bestyrelse der skal drive klubben videre i de kommende år.

Read more
image
DGI Crossløb Langeskov 2015

Nogle gange kan forandring fryde. Dette var der grundlæggende enighed om, efter den ændring, Langeskov Løb og Motion havde gjort med ruterne til DGI Cross løbene den 8/11-2015 i bakkerne omkring Langeskov.

At solen tilmed også havde valgt at kigge frem, gjorde heller ikke oplevelsen værre.

Vores lokale hoffotograf Gunner Sørensen var på pletten og snuppede en del gode billeder.

Read more
image
Coopertest december 2015

De seje løbere i LLM fik lov til at blive presset på den gode måde, på en helt almindelig kedelig 1. december. Formen skulle afprøves inden der i januar 2016 skal startes op med træning hen mod blandt andet Lillebælt halvmarathon. Tryk på "Read More" for fortsættelsen...

Read more
image
Sådan kan det være at løbe et marathon - en beretning

Et marathon starter først ved 30 km siger man, og dette lærte forfatteren til denne beretning på den hårde måde.

Læs om en LLM'ers deltagelse i Greve Trims Sydkystløb søndag den 31. maj 2015 på marathondistancen

Read more
image
FM 10 km

En flok af LLM's løbere var på besøg hos Fjordager IF, der afholdt det årlige Fjordagerløb. I samme forbindelse blev der afholdt Fynsmesterskab på 10 km.

FM 10 km

 

Tre medlemmer fra Langeskov Løb & Motion var en tur i Hamburg for at deltage i byens marathon søndag den 23/4-2017. Med på turen var også den ene deltagers mand, der var udpeget som chaufør, vandbærer og trøster. At Jan Lundin så også er medlem i LLM, men ikke deltog i løbet, ja det er jo en ganske anden sag. Det må vi tage op på næste generalforsamling.

 

Turen startede fra Langeskov lørdag formiddag, så der var god tid til at hente løbenummer og samtidigt forbruge en masse penge på diverse løberelaterede ting og sager i den tilhørende Expo. Da der var to kvindelige løbere med, ja så gik der jo en rum tid med dette. Ikke en sten, sko eller beklædningsgenstand var urørt, men vi kom dog ud fra Expo'en inden den lukkede...

Dagen før et marathon handler det om at få fyldt depoterne godt op med kulhydrat og vand, så til aftensmad blev restauranten ved siden af "Hotel Panorama In" støvsuget for føde. Der var ikke noget tilbage til "Doggy Bag'en", så tanken blev fyldt helt op. Hovedrettet var ikke nok for to af selskabets medlemmer, så der blev bestilt Banana Split til dessert. Med morgendagens strabadser i vente kunne den nydes uden dårlig samvittighed.

Søndag morgen startede kl. 05.30 med indtagelse af morgenmad, så alle kunne nå at få fordøjet maden, og komme af med det inden løbet. Aldrig har vi set så mange slanke løbere på et sted og så så tidligt. Allerede inden afgang til start klagede Britt over meget tynd mave, og det er jo ikke den bedste optakt til løbet. At hun så valgte at stille op alligevel, det siger jo bare noget om hvor sej en kvinde hun er. Anna og Thomas var begge ved godt mod, og klar til dagens opgave. Annas mål var at holde et tempo omkring 4.55 min/km og Thomas' 4.05.

Transporten til start/mål blev gjort i U-Bahn'en, og tilmed uden gyldig billet. Af en eller anden grund, så tillader billetautomaten kun cash og et eller andet tysk betalingskort. Uha, vi var kriminelle danskere. På grund af Britts udfordringer med toiletbesøg undervejs og Thomas' manglendende overblik over startområdet, så blev optakten lidt hektisk. Alle nåede dog at varme op, og stå klar i startområdet inden løbet blev sat i gang. Nu skulle den bare have gas ude på ruten.

 

Bortset fra Britt, der tjekkede samtlige "porta potties" ud på vejen, så gik det fint for alle frem til 10 km. Anna holdt de 4.55-5.00 og Thomas ca. 4.06. Vejrguderne berigede os med regn, sol og ikke mindst ca. 5 minutter med hagl. Jo, de er virkelig seje de marathonløbere.

Kort tid herefter begyndte Thomas' højre læg at gøre mere og mere ondt, hvilket gjorde det umuligt at holde det planlagte tempo uden at skulle anstrenge sig. Forestil jer at der står en og stikker en kniv i læggen ved hvert afsæt, det er ikke så rart. De næste 10 km går stadig fint for Anna, mens Thomas' tempo falder i takt med diverse udstrækningsøvelser på vejen. Britt kæmper som en viking, og holder stadig ved, selv om tårerne løber lidt ind imellem. Ved ca. 22 km vælger Thomas at udgå. Det giver ikke mening at fortsætte, og slet ikke med fare for at skade benene yderligere.

Anna holder tempoet frem til 25 km, hvor benene bliver tungere og tungere. Der var noget med et besøg på en bar undervejs, men om det var for at gå på toilettet eller drikke en Krombacher Pils, ja det vides ikke med sikkerhed. De lokale sutter skulle dog efter sigende være fulde af beundring over den barske Færing.

Med lidt nedsat tempo får Anna sig kæmpet i mål i tiden 3.52.17, hvilket er noget fra målsætningen, men det var hvad der var i kroppen den dag. Britt holder faktisk et nogenlunde ens tempo hele vejen, og kommer ind i 4.18.10. Dette er langt fra Britts reelle formåen, men sygdom i ugerne op til løbet og maven der var mere tynd end tyk, gjorde at det ikke blev bedre. Selv om Britt var skuffet på dagen, så er det en utrolig flot præstation at komme i mål med en vingeskudt krop. Det kan mange lære noget af. Hvad der forårsagede den tynde mave kan der kun gisnes om, men sket er sket.

Jan var den ene af to personer, der havde indtaget en Banana Split. Han skulle jo ikke deltage i løbet, så derfor valgte han at kompencere for dette ved at parkere bilen ca. 10 km fra start på løbsdagen. Det betød at de tabre krigere måtte vralte den lange vej efter løbet, og hen til bilen.Tak for det Jan :-)

Humøret på hjemturen var selvsagt ikke i top, men heldigvis blev tiden brugt til at reflektere over de erfaringer vi har gjort os. Selv om vi alle har løbet marathon 7-8 gange hver, så kan vi stadig lære noget. Det er ikke "bare" at løbe et marathon, og specielt ikke hvis der skal løbes op til ens bedste. Selv de små ting kan være udslagsgivende på dagen. Vi måtte flere gange minde Britt om hvor sej hun trods alt havde været, selv om toiletpapiret havde føltes som sandpapir korn 80.

Hvad kan der gøres bedre næste gang?

  1.  Mere træning, specielt de længere ture
  2. Ikke benytte Gels fra 32GI, når det er 5° C. (Det er for tykt i den kulde)
  3. Undgå revet parmasanost (Britt)
  4. Huske det bløde WC-papir (Britt)
  5. Ikke skrue i gamle biler, med uvante bevægelser i ugen op til løbet (Thomas)

Vil vi gøre det igen? Ja!