På en dag hvor der var stor aktivitet ved Langeskovhallerne afviklede Langeskov Løb & Motion endnu en gang sit nytårsløb. Nytårsløbet i LLM er som bekendt en konkurrence i at gætte sin egen løbstid på to ruter, enten 4,6 eller 7,6 km. Vinderen er den der kommer tættest på sit eget gæt. Vejret i år var næsten perfekt, og selv om det havde sneet lidt om natten, så var vejene fine til et motionsløb.

Ud fra resultaterne fra tidligere konkurrencer, så kræves det at ens gæt er meget tæt på. Det vil sige bedre end 2 sekunder, og flere gange er der ramt plet.

I år vandt Ole Larsen fra Nyborg Løbeklub den lange distance med et gæt der var 5 sekunder fra. Hans tid var tilmed dagens hurtigste, selv om han ikke gav den fuld gas.

 

Ved kåringen af vinderen på 4,6 km ruten indtræf der en lille fejl. På grund af en regnefejl blev Manya Friis fra Fraugde fejlagtigt udråbt som vinder med en difference på 35 sekunder, men det var rent faktisk lokalmatadoren Lars Due der vandt med en difference på 34 sekund. Vi siger undskyld til Lars, og der vil selvfølgelig være en præmie til Lars også.

 

 

Resultaterne ses her: http://llmo.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=83&Itemid=230

 

På nedenstående billede ses deltagerne efter løbet, hvor der traditionen tro bliver sunget et par af årstidens sange. Efter sigende var der flere blandt sangerne med potentiale til X-Factor :-)

 

Nytaarslobet 2017 1