Det er efterhånden blevet en tradition at Langeskov Løb & Motion deltager i DHL-Staffetten i Odense. Ud over at kunne afprøve egne evner på den 5,1 km lange rute, så giver det også mulighed for at hygge sig sammen under den blå himmel. Klubben stillede i år med fire hold, som vi har gjort i de forgangne år også. De ene hold har betegnelsen "hurtigløberholdet", hvor vi forsøger at sammensætte de hurtigste løbere i klubben. Ud over at løbe hurtigt, så kræves der også gode evner foran grillen, da traditionen byder at hurtigløberne sørger for velsmagende pølser til resten af truppen. Mere herom senere.

Holdene så således ud:

dhl 2016 hold

Der blev rettet lidt hist og her i opstillingen lige til det sidste, men heldigvis lykkedes det næsten alle at komme afsted efter planen. Lene fik lidt problemer lige inden starten, så i stedet for hende løb Thomas hendes tur ud over sin egen. I år havde OGF valgt at starte løbet i bølger, således at der blev sendt 200 deltagere afsted af gangen. Det gav nogenlunde fri luft ude på ruten efter starten, hvilket har ikke har været tilfældet de andre år. Skal der klages over noget på ruten, så lå der en enkelt sten i vejen på det forkerte sted, og det var lidt ubehageligt med ophvirvlet støv på visse passager. Vi må have vandvognen fra Fjelsted Speedway Center ud at vande til næste år...

Skiftene mellem de forskellige løbere gik nogenlunde uproblematisk, og vi kunne i modsætning til nogle af de andre hold godt finde hinanden i skiftezonen. Ved skiftet mellem Thomas og Lars, var det dog ved at gå galt. Havde det ikke været for Lars' ungdommelige ben og reaktionsevne, så havde kluntede Thomas nær fældet ham. Om ikke andet, så gav det tilskuerne noget af grine af, og Lars godt med adrenalin i kroppen. Efter samme devise som når unge mennesker bør rejse sig op for de ældre i bussen, så var der nogle løbere der mente at "yngre" løbere med overskud burde stå klar lige efter målporten. Det vil bestyrelsen tage op på næste ordinære generalforsamling :-)

Tiden gik, og første hold kom i mål i tiden 1:49:27, hvilket gav en 15. plads på dagen. Det kan vi godt være bekendt. De tre andre hold var stort set jævnbyrdige, og kom ind i ca. tiderne 2:23, 2:26 og 2:27. At dømme efter folks hoveder, så har alle givet hvad der var i dem, og det er jo altid dejligt at se på for vi andre. Timingen for hold 2, 3, og 4 var helt perfekt, for så kunne vi komme i gang med det næstvigtigste, nemlig aftensmaden. De medbragte engangsgrills ville ikke helt som vi ville, men heldigvis har vi en charmerende kvindelig Færing i klubben, der fik lånt sig frem til et hjørne på en rigtig grill. Det gav noget dejligt mad, som vist fik hurtige ben at gå på. Ingen roser uden torne, og et par friske kvindelige medlemmer påtalte at der var indkøbt for lidt øl og vin og alt for meget Faxe Kondi. Det er naturligvis taget til efterretning, så til næste år vil bestyrelsen tage på studie- og indkøbstur til Belgien og Frankrig.

Klubben takker alle deltagere for hyggeligt samvær. Til næste år håber vi at endnu flere vil være med derude.

 

Se billeder fra løbet her: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.903948973048893&type=1