Årets sidste afdeling af DGI Fyn Cross serie blev afviklet i Glamsbjerg. En eksklusiv skare af LLM'er deltog i arrangementet, Heriblandt Anna Lundin, Britt Boll Petersen, Marianne Junge, Thomas Irming og Jeanette Lindevang. Jeanette stiller under Nyborg Tri's navn, men derfor kan hun jo godt være et godt menneske :-)

Dagen startede i den kolde afdeling, men der findes jo som bekendt ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning. Det er forfatterens indtryk at alle havde et godt løb på dagen, i hvert fald var der ikke sure miner i mål. Ruten er ikke specielt teknisk hård, men der er til gengæld en masse mindre stigninger undervejs. Det vil sige at man aldrig kommer ind i nogen rytme, som når der løbes på landevej.

Anna Lundin lå til en guldmedalje,  Jeanette Lindevang til en sølvmedalje og Thomas Irming til en bronzemedalje inden løbert startede. Det blev der heldigvis ikke ændret på, så tillykke til jer alle med den gode præstation.

På videoen ses Jeanette, Anna, Britt og Marianne løbe i mål. Nogle af jer glemte at smile skulle jeg hilse og sige fra kameramanden. Specielt imponerende var Britt's flotte spurt til sidst, det har vi ikke set i lang tid.

 

 

 

 

IMG 2901   IMG 2904
Næste generation løbere og en afslappet Hr. Lindevang...   De tapre løbere fra Langeskov og omegn
IMG 2906   IMG 2911
Sølvløberen Jeanette med en af guldklumperne   Hr. Irming med bronze
IMG 2914    
Super-Anna med guldmedalje