Langeskov Løb & Motion Indbyder til sit traditionsrige Nytårsløb - 4,6 km / 7,6 km lørdag den 13. januar 2018 kl. 14.00 ved Langeskovhallerne

Ved Nytårsløbet har alle lige gode chancer for at vinde, uanset om man er løber, stavgænger eller bare har lyst til at gå en tur i den friske januarluft.

Ideen med Nytårsløbet er, at det ikke er den hurtigste, men den mest præcise som vinder. Du bestemmer selv, hvor lang tid, du vil bruge på at gennemføre ruten. Ved tilmeldingen anfører du blot den tid, du vil gennemføre den valgte rute på. Vinder er den deltager, der kommer tættest på sin opgivne tid. Der må ikke medbringes ur på ruten. Ure kan afleveres i depot i forbindelse med tilmeldingen.

Tilmeldingsgebyret er 40 kr for voksne og 20 kr for børn. I gebyret er inkluderet gløgg, kaffe, the eller sodavand til børnene samt æbleskiver og kage. Det hele nydes i Bakkegårdsskolens aula umiddelbart efter løbet.

Tilmelding og betaling sker på løbsdagen ved mellemgangen fra kl. 13.00. For yderligere information kontakt Gunner Sørensen på 22805020

Der kan betales med MobilePay på nummer: 49834

Se de to ruter oppe under ruter.

Vel mødt Langeskov Løb & Motion