Det er efterhånden blevet en tradition at Langeskov Løb & Motion deltager i DHL-Staffetten i Odense. Ud over at kunne afprøve egne evner på den 5,1 km lange rute, så giver det også mulighed for at hygge sig sammen under den blå himmel. Klubben stillede i år med fire hold, som vi har gjort i de forgangne år også.

Tryk på "læs mere" for beretningen fra løbet.

Har du lyst til at komme i gang med motionsløb, men mangler lidt hjælp til det?

 

Langeskov Løb & Motion starter begynderhold tirsdag den 3. Oktober 2017 kl. 17.15. Vi mødes ved mellemgangen ved Langeskovhallerne, hvor vi står klar til at tage imod interesserede nyløbere.

Tilbuddet er til dig som har brug for støtte for at komme i gang og har lyst til at kunne løbe f.eks. 5 km i træk uden pauser. Der er blid opstart som tager hensyn til det niveau I er på ved start, så ingen kommer til at føle sig presset.

Deltagerne på vores begynderhold følger et 10 ugers program for løbere, som aldrig har løbet eller for dem som tidligere har løbet, men holdt en lang pause. Vi starter med en kombination af løbe/gå ture, så ingen får overbelastningsskader. Det er først og fremmest målet at alle får en god oplevelse med løb,

Begynderholdet kommer til at starte inden klubbens normale træning, så der er fuld fokus på nye medlemmer. Vores erfarne trænere hjælper med at guide dig igennem de 10 uger. Vi har en forventning om at du følger det udleverede program. Det er vores erfaring at det ellers bliver for hårdt at følge de andre nye løbere, hvis der ikke bliver selvtrænet. Nye løbere er velkomne hele tiden, så fortvivl ikke hvis det ikke er muligt at møde op før om en måned eller mere.

 

Tilmelding og pris

 

Tilmelding foregår på træningsaftener om tirsdagen kl. 18 (Efter den 3. Oktober kl. 17.15), eller til Thomas Irming (22431155) / email: thomas(snabela)irming-tech.dk.

Pris: 200 kr., hvilket inkluderer medlemskab af løbeklubben indtil marts 2018. Efter de 10 ugers introduktion, vil vi i samarbejde med de normale tovholdere i de forskellige løbegrupper indlemme nye medlemmer i den normale træning.

Se også vores Facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/langeskov.llm/

Har du lyst til at komme i gang med motionsløb, men mangler lidt hjælp til det?

 

Langeskov Løb & Motion starter begynderhold tirsdag den 19. april 2016 kl. 17.30. Vi mødes ved mellemgangen ved Langeskovhallerne. Nye løbere er velkomne hele tiden, så fortvivl ikke hvis det ikke er muligt at møde op før om en måned eller mere.

Deltagerne på vores begynderhold følger et 10 ugers program for løbere, som aldrig har løbet eller for dem som tidligere har løbet, men holdt en lang pause. Vi starter med en kombination af løbe/gå ture, så ingen får overbelastningsskader.

Tilbuddet er til dig som har brug for støtte for at komme i gang og har lyst til at kunne løbe 5 km i træk uden pauser. Der er blid opstart som tager hensyn til det niveau I er på ved start, så ingen kommer til at føle sig presset.

Begynderholdet kommer til at starte inden klubbens normale træning, så der er fuld fokus på nye medlemmer. Vores erfarne trænere hjælper med at guide dig igennem de 10 uger. Vi har en forventning om at du løber mindst to ture om ugen. Dette kan være i selskab med løbeklubben, eller på et selvvalgt tidspunkt hvis tiden er knap.


Som inspiration er her et link til et passende program der kan følges som nybegynder: http://www.rekordjagt.dk/lobeprogram-til-5km-kom-sikkert-i-mal/

 

Tilmelding og pris

 

Tilmelding foregår på træningsaftener om tirsdagen kl. 17.30, til Thomas Irming (22431155) eller Thomas Lindevang (29922255).

Pris: 300 kr., hvilket inkluderer medlemskab af løbeklubben indtil oktober 2016 og en LLM refleksløbevest. Efter de 10 ugers introduktion, vil vi i samarbejde med de normale tovholdere i de forskellige løbegrupper indlemme nye medlemmer i den normale træning.

Se også vores Facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/langeskov.llm/

En flok af LLM's løbere var på besøg hos Fjordager IF, der afholdt det årlige Fjordagerløb. I samme forbindelse blev der afholdt Fynsmesterskab på 10 km.

Munke Mose Motion havde for første gang fået mulighed for at afholde et crossløb i DGI regi. Det var der kommet en fantastisk rute ud af, og dette var der en mindre gruppe fra LLM der fik lov til at få glæde af.

Webmasteren her fra siden deltog selv, og det kom der lidt billeder og tekst ud af.